ΠΡΟΦΙΛ

GIFTS AND FIGURES

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ


Η εταιρεία Γ.ΣΑΪΤΗ & ΣΙΑ Ο.Ε ιδρύθηκε το 2006.Οι πρώτες κατηγορίες προϊόντων ήταν οι συλλεκτικές κινηματογραφικές φιγούρες και οι θήκες κινητών τηλεφώνων .Προϊόντα τα οποία ήταν πρωτοποριακά για την εποχή . Οι πελάτες μας τα αγκάλιασαν διότι πέραν της εξαιρετικής ποιότητας είχαν εξαιρετικές πωλήσεις .

Με την πάροδο των χρόνων οι εταιρεία έκλεισε νέες αποκλειστικές συνεργασίες και ανέπτυξε την γκάμα των προϊόντων της . Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη του πελατολογίου μας .

Πλέον η εταιρεία μας έχει μακροχρόνιες συνεργασίες  τόσο με  βιβλιοπωλεία όσο και με  καταστήματα ειδών Δώρου, Παιχνιδιού, Βρεφικών , Ηλεκτρονικών , Τύπου και  Τουριστικών ειδών . Ωστόσο έχουμε συνεργασίες σε Μουσεία σε όλη την Ελλάδα .Τέλος τα τελευταία χρόνια η εταιρεία μας έχει συνεργασίες τόσο με Βαλκανικές Χώρες όσο και με Χώρες της Β. Αφρικής συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου .

Αποκλειστικό μας στόχος είναι να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας προϊόντα ποιοτικά αλλά ταυτόχρονα εμπορικά.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ


Η εταιρεία μας διαθέτει ένα έμπειρο και άρτια καταρτισμένο τμήμα πωλήσεων εφοδιασμένη  με εξοπλισμό για  ηλεκτρονική  παραγγελιοληψία. Στόχος του τμήματος πωλήσεων  είναι να ενημερώσουν και να συμβουλέψουν όλους τους συνεργάτες μας.  Το τμήμα πωλήσεων το απαρτίζουν πέντε άτομα έκτων οποίων οι δύο έχουν μόνιμη έδρα στην Κρήτη και στην Β. Ελλάδα με αποτέλεσμα να έχουμε άμεση επικοινωνία με όλους συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα .

Οι συνεργάτες μας μπορούν να δουν τις συλλογές των προϊόντων μας  στο μόνιμο Εκθεσιακό μας χώρο στο Κορωπί . Επίσης , η εταιρεία λαμβάνει μέρος σε τρεις  Εκθέσεις Δώρου, Παιχνιδιών και Βιβλιοχαρτοπωλειακών ειδων κάθε χρόνο .

Τέλος στο site μας μπορείτε να δείτε όλα μας τα προϊόντα .